• 1
    NARAVNO OBARVANO
    Želiš odkriti svet naravne lepote in se razvajati z naravnimi, ekološkimi izdelki za nego telesa? ♡
    BERI DALJE
  • 2
    SREČNI ATELJE
    Želiš spoznati moje unikatne srečne izdelke? ♡
    Beri dalje
  • 3
    VIKEND ŠOPEK
    Ah, kako lepa zgodba stoji za mojih @vikendšopek profilom. Všeč ti bo. ♡
    SLEDI MI NA IG
Dobrodošli!
Na cvetlično obarvani spletni strani, ki ti bo pomagala odkrivati čudovite naravne in ekološke izdelke. Zagotovo te bo popeljala v čudovit svet naravne lepote in ti predstavila krasne ustvarjalce, njihove zgodbe. Naj bo tvoje odkrivanje posebna izkušnja, ki ti bo dala veliko.
Hvala, ker ste z mano.

Vsak dan si lahko cvetlično obarvana, odeta v pisane barve in vonj po naravi!

ČE TURČIJA SE TI ŠE TAKO DALEČ ZDI Z FARMASI IZDELKI PRIČARAJ SI JO TI

Priznam, da sem za Farmasi izdelke slišala šele pred kratkim in sicer ravno preko blogov, kjer sem prebrala nekaj dobrih ocen njihovih izdelkov. Kljub vsemu pa sama doma nisem imela nobenega njihovega izdelke. Povabili so me k sodelovanju, ki sem ga preden sem ga potrdila malce raziskala kakšna kozmetika je to in na kakšen način deluje. In ko sem videla, da ne testirajo na živalih sem bila tako ZA:), pri meni pač imajo zajčki posebno mesto:).

Farmasi izdelki so šele dodobra prišli na slovenski trg, čeprav delujejo na Turških tleh že 64 let. Vsi izdelki so narejeni po ekoloških merilih in niso testirani na živalih. Sam princip kupovanja izdelkov je preko spleta, kjer je v ponudbi preko 200 izdelkov različnih kategorij (make- up, izdelki za nego obraza, telesa, baby linija, linija EKO čistil). Kmalu pa k nam pride tudi linija lakov za nohte in linija čopičev za ličenje. 


 FARMASI BB obarvana krema za obraz, Gleam Rouge Liquid lipstic in Delicate Care čistilno mleko 



BB krema All in one Light to medium odtenka je bila prva, ki sem jo preizkusila. Zame so BB kreme idealne za poletje, ali pa odlična dopolnitev pred tekočo podlago,če je le ta slabšeprekrivna. Če povzamem prvi vtis, ki je nastal pri uporabi je le ta bil "u super izgleda" :). 50 ml kreme v precej lepi in kompaktni embalaži, ki ima svež in moderen dizajn, priročne velikosti. Edina stvar, ki me zmoti je pokrovček, ki je precej slabe kvalitete, preveč plastičen, ki so ga s srebrno barvo želeli malček optično polepšati.



Ob prvi uporabi se krema ni in ni hotela izstisniti iz tubice, ko sem uporabila malce več sile sem bila prepričana, da bom doživela naval izlitja kreme vendar temu ni bilo tako. Odprtina je manjša, krema pa precej kompaktna tako, da do izlitja ne prihaja. Jo je pa pred uporabo potrebno malce pretresti.



Absolutno so mi všeč sestavine, ki jih BB kremica vsebuje. Makademija oil, arganovo olje, vitamin B3, kolagen, ekstrat oat, ki pomaga hraniti in obnavljati kožo. Vendar pa kljub vsem odličnim sestavinam so le te izmed vseh sestavin v kremi, precej na dnu. Arganovo olje je šele na 15 mestu izmed 22, če sem pravilno preštela. Kar je meni osebno glede na to, da neko dobro sestavino vsebuje  pomembno in bi si želela, da bi vsi dobri produkti, bili višje na seznamu. Kremica ima precej izrazit vonj, sicer ni pretirano moteč, prijetno sladek, vendar kar precej časa ostane na koži.  Je pa predvidevam, da za to kriv dodatek parfuma, ki ga dejansko ne bi potrebovala. 



Tektura kreme me osebno spominja kar na tekočo podlago, saj je precej kompaktna. Ko jo razmažemo se pokaže njena fino mehka in tudi lahka tekstura, ki je zelo ampak res lepo mazljiva, meni je najboljše izpadla z RT čopičem, s katerim sem jo kar vtapkala v obraz. Odtenek je glede na to, da je light-to medium zame pretemen za zimo, ker sem bistveno presvetla, bi mi pa ustrezal poleti, saj se mi glede na to, da imam na roki še precej barve dejansko zlije s kožo. Ko jo izstisnem iz tubice imam občutek, da mi izzove nekakšen rozkast podton, ki pa se popolnoma porazgubi ko jo vtrem v kožo.



Končni efekt je res ampak res zelo dober, za BB kremo zelo dobra prekrivnost, koža ima nežen matirni efekt, zelo lepa polt, poenotena, sveža,  na moji suhi koži se res zelo dobro obnese, ne poudarja suhih predelov, po skoraj mesecu dni testiranja (dodajala sem jo k podlagi) ni izvala alergij ali opaznih sprememb na koži. Dejansko mi je boljša od moje Soraya BB kremice in če bi mi barvni odtenek ustrezal bi jo nosila namesto pudra. Dejansko me je prepričala. Cena: 15 eur, sedaj znižana na 6 eur.



Tekoče šminke pa so letos pravi hit in tudi pri Farmasi se ponašajo z kolekcijo tekočih šmink. Gleam Rouge Liquid lipstic 06 je nekakšna nude rožnata, ki že malce povleče na rdečo,  ki me je z barvnim odtenkom kar kupila, glede na to, da so rožnati odtenki različnih nians meni ljubi. 




Aplikator ni nič posebnega, precej kompaktna palčka z precej trdim aplikatorjem, ki pa je glede na čisto enostaven izgled precej natančen. Načeloma vseeno pogrešam malo bolj vodljivi del aplikatorja, ki se upogiba. Če jo primerjam z Essence tekočo šminko je Farmasi precej manj intenzivno pigmentirana, tudi ni tako sijoča in na ustnicah izpade precej težko. Pušča sledi na kozarcih in tudi obstojnost ni pretirano dolga, le ta pa ni dolga niti pri Essence, je pa boljša kot Catriceva, ki mene osebno spominja prej na malce bolj obarvan glos kot pa tekočo šminko. Je pa res, da ne izsuši ustnic in so tudi ko barva popolnoma zbledi še precej navlažene in tudi ne izpostavlja suhih delov in se v njih ne zažira. Všeč mi je barva, ne pa toliko sam efekt nosljivosti na ustnicah,res mi je pretežka. Cena 9,50 eur,sedaj znižana na 3,50 eur.


Sam napis na tekoči šminki mislim, da se bo precej hitro izbrisal, saj je po nekajkratni uporabi izginilo že precej napisa.




Moj zmagovalec, čistilno mleko za obraz. Prav vrinil se je med mojo jesensko negovalno rutino in se kosa z Melvito, L´occitane in  Afrodito:). Krasno diši, tako nežno, naravno, sveže. Čeprav nisem navdušena nad dodatkom parfuma, mi je v tem mleku dejasnko všeč. 150 ml mleka ne pregoste, niti pretekoče teksture je izjemno nežno in zelo dobro odstrani ličila, tako podlago, šminko, senčila, kot tudi maskaro, vendar se je pri vodoodporni maskari potrebno malce dlje časa truditi. Embalaža je mehka plastika z pokrovčkom, dejansko  nič posebnega.



Ne draži oči, ne peče, ni izzval alergij. Zelo nežen in po uporabi ustvari mehko kožo. Odličen sploh za suho- zelo suho kožo. Po uporabi dejansko ne bi potrebovala kreme za obraz. Presenetil me je v pozitivnem smislu in me je absolutno prepričal. Cena: 6,50 eur, sedaj znižana na 3,50 eur.


Za nakup Farmasi izdelkov se v spletni trgovini registriraš in vpišeš ime sponzorja: FARMASIGROUP.  Z registracijo nimaš nobenih obveznosti. 
 
Farmasi spletna stran: www.farmasi.si




Za vse dodatne informacije pa jim lahko pišete na njihov e-mail naslov: info@farmasi-cosmetics.com















With LOVE Sugarlove blog

Komentarji

  1. Wow, sploh nisem vedela, da nas je toliko pisalo o Farmasi, hvala za linke, vas bom tudi sama dodala. Sicer pa res super in zelo, zelo obširne ocene. ☺
    Mi pa je zelo zanimivo to, kako se je moja koža na obrazu potemnila, včasih mi je bila vsaka BB krema pretemna, sedaj pa sem že na light to medimu, ki mi je ravno prav. :O

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sem probala najt nekaj linkov, pa sem našla Vaše objave, da je čimbolj raznoliko. Meni pa nekako odtenek je zaenkrat pretemen, pozimi nimam nobene barve več:) in mi je kar pretemen odtenek, efekt mi je pa res super in jo bom res uporabljala na poletje. :)

      Izbriši
  2. BB krema se mi je zdela zelo obetavna, pa še tako lepo je dišala, ampak so mi poslali pretemen odtenek, tako da je niti nisem mogla preizkusit :/. Lepo, da so ti poslali same take izdelke, ki so ti bili na srečo všeč. Mleko se tudi sliši zanimivo :).
    Hvala za link ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj sej ti si tudi bolj svetla, sej če bi pogledala končno oceno je na obrazu še izgledalo nekako ampak potem glede na vrat pa res ne gre skozi, mi je pa ful fajn končni efekt, malo matiren, lepo polt naredi. Mleko mi je pa res všeč, ker je tako nežno in diši mi:), čeprav je tud Baleino tudi čisto super nežno in velik cenej.

      Izbriši
  3. O, BB kremica mi deluje super. Sedaj imam Misshino in mi je zares top! :)

    Tudi mleko mi deluje zanimivo...

    Jaz pa testiram šampon, serum za lase ter losjon za telo! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U že komi čakam na ocene:), jst sem si kr vzela mesec dni, mogoče celo malo več, da sem spremljala spremembe na koži in trkam jih ni bilo:), serum za lase me izmed vseh najbolj zanima:). Meni je BB super, mi bo pa zj za nekaj mesecev malček pretemna.

      Izbriši
  4. Čudovite slike! Drugače pa oh BB krema! Imam enak problem. Tudi meni bi bila zagotovo presvetla, glede na to, da imam obraz ves čas bel, roke pa tudi še od poletja malček rjave. Pa super, da ti je boljša od Soraye, glede na to, da ta ni kar tako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj ja ta odtenek me muči, mogoče mi je ta za kanček bolj všeč zaardi nežnega matirnega efekta, prekrivnosti:) bo pa počakala na malce bolj zagorelo polt:)

      Izbriši
  5. Zdaj me mikata tudi BB krema in čistilno mleko :) In tako kot vedno, čudovite slike!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je krasna samo malcek pretemna za ta letni čas, drgače pa hvala za slikice..se rres trudim:)

      Izbriši

Objavite komentar